Friday, December 27, 2013

BeYu Cosmetics Star Lipstick in 33 Nude Rosa Review and Swatches



       (4g/0,14oz.) I've recently discovered this brand and fell in love with their lipsticks immediately. Even though this is a budget friendly brand, their lipstick packaging is rather heavy and looks sleek. I can't say the same with their eye shadows though, they look cheap and plastic, that's why I haven't purchased any yet.
       All Beyu Star lipsticks have hydrating and nourishing formula. But not all of them are highly pigmented. Nude Rosa is almost opaque but I got another shade which was too sheer that I gave it to a friend. 33 Nude Rosa is a nude with slightly rosey tint.
I'm surprised at how hard it is to find a swatch or even a photo of any Beyu product. Even their makeup line is hard to come by.

---
       BeYu kozmetik ürünlerini keşfettiğim için çok mutluyum, 300 civarında ruju olan biri olarak söylüyorum ki hayatım boyunca en sevdiğim ruj bu markadan, bir Dior, Chanel, Armani değil, Beyu. O rujun ve diğer bir çok Beyu rujlarının yorumunu en kısa zamanda blogumda paylaşacağım.
       Beyu bir Alman markası, ama dağıtım ve pazarlamada pek iyi olmadıkları açık, çünkü gerçekten çok kaliteli ürünleri olan bir markanın nasıl bu kadar az bilindiğine ve az yerde bulunduğuna şaşırdım. Farlarını deneyenlerin yorumlarına bakmak ve öyle almak istedim fakat fotoğraflarını bile bulmak neredeyse imkansız.
       33 Nude Rosa çok açık tonda pembemsi bir nude ruj. Neredeyse tamamen opak görünüme sahip, aynı zamanda parlatıcı gibi ıslak bir parlaklık veriyor dudaklarınıza. Ve nemlendirme açısından en beğendiğim formüle sahip rujlardan biri.

No comments:

Post a Comment